Straalbedrijf Schep door de jaren heen

Omdat wij er trots op zijn dat wij een gerenommeerd familiebedrijf hebben, waar kwaliteit altijd voorop staat, hebben we onze geschiedenis op de site geplaatst. Hier is goed te zien hoe het bedrijf is gegroeid door de jaren heen. Dit is uiteraard mede door onze trouwe klanten mogelijk geworden!

Straalbedrijf Schep is een familiebedrijf dat zich sinds 1966 bezig houdt met het stralen en conserveren van ferro en non-ferro voorwerpen in de breedste zin van het woord.
Rechts ziet u een foto uit het jaar 1970. De “nieuwe” loods werd toentertijd over de oude heen gebouwd. Zo kon het werk gewoon door blijven gaan!
Heeft u na het bekijken van de pagina’s nog specifieke vragen, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen of natuurlijk direct bellen of e-mailen.

Schep en Zonen loods
Nieuwe loods 1979
Hellingdakloodsen
2 hellingdak-loodsen 1975

Luchtfoto terrein in 1975

Links ziet u een luchtfoto van Straalbedrijf Schep genomen in 1975. De twee hellingdak-loodsen zijn op dat moment volop in bedrijf.
Langs de weg staat het toenmalige woonhuis van de familie Schep.
Het kleine gebouwtje rechtsonder langs de weg, met het gele reclamebord op het dak, was toentertijd het kantoortje!

Overdekt werkterrein 1989

In 1989 is het werkterrein tussen de twee hellingdak-loodsen en het kantoor geheel overdekt door de bouw van een overkoepelende loods.
Door de komst van de loods kan het werk veel efficiƫnter worden ingedeeld. De gespoten goederen konden bijvoorbeeld eerder de spuitcabine verlaten om plaats te maken voor nieuwe onderdelen.

Overdekt werkterrein
Overkoepelende loods
Nieuw kantoor
Nieuw kantoor in 1995

Nieuw kantoor 1995

In 1995 is de bouw van het nieuwe kantoor van Straalbedrijf Schep gerealiseerd!
Het pand staat langs de weg aan de rand van ons werkterrein.
Hierin is naast de kantoorruimte, onze kantine en een vergaderruimte ondergebracht.

Nieuwe in loods 2003 en nieuwe kraan in 2006

Over de gehele achterzijde is een nieuwe loods (2003) met kraan (2006) gebouwd van 80 bij 15 meter. Hier moest eerst een damwand voor geslagen worden. Een impressie hoe eenvoudig en veilig wij uw jacht kunnen verplaatsen:

Loods
Nieuwe loods en kraan

De diensten van Straalbedrijf Schep